Evenementen

Award inzending: ‘Wrangle’

WrangleHet prototype van mijn stoel ‘Wrangle’ is ingezonden voor de Design Awards, georganiseerd door D’SIGN magazine en de Woonbeurs te Amsterdam. Ik heb mijn werk ingezonden om te laten zien aan de buitenwereld wie ik ben.

Proclamatie

Op 1 juli 2014 ben ik officieel afgestudeerd als Master of Science in de Interieurarchitectuur. De proclamatie vond plaats in de Rector Dhanis Aula van de Universiteit Antwerpen, hierbij werden er lezingen gegeven door de rector, de decaan en de professoren van de afstuderende opleidingen. Na het afroepen van de namen van de afgestudeerde studenten werden we verwelkomd voor een hapje en een drankje. Na deze officiële proclamatie ben ik bereid om mij voor 100% in te zetten voor de volgende stap in mijn carrière.

IMG_3299 IMG_3351

  Foto’s met dank aan de Universiteit Antwerpen

Mastertentoonstelling interieurarchitectuur

20140629_144633

Op 29/06/2014 was mijn masterproef en meubelontwerp te bezichtigen op de tentoonstelling voor afgestudeerde masterstudenten interieurarchitectuur. Tijdens deze tentoonstelling was onder andere het werk van mijn medestudenten en mezelf te bezichtigen. Deze tentoonstelling was de afsluiting van een 4 jaar durende opleiding met onder andere een woordje uitleg van betrokken docenten en een hapje en een drankje. De opkomst hiervoor was talrijk en de interesse al even groot. Het was een enorm leuke ervaring die ik elke student interieurarchitectuur en architectuur zeker en vast aanraad. Niet enkel mijn laatste projecten, maar ook de voorgaande waren er te bezichtigen door middel van mijn portfolio dat ook op deze website terug te vinden is.

Maquette Masterproef