Award inzending: ‘Wrangle’

WrangleHet prototype van mijn stoel ‘Wrangle’ is ingezonden voor de Design Awards, georganiseerd door D’SIGN magazine en de Woonbeurs te Amsterdam. Ik heb mijn werk ingezonden om te laten zien aan de buitenwereld wie ik ben.

Dit is zichtbaar in het ontwerp van de stoel. Er is een nieuwe techniek/materiaal gezocht, wat vooruitstreven toont, door die techniek is de constructie tot stand gekomen, daarmee is er ook aan de esthetiek gedacht. Er is gedacht aan de ergonomie, wat toont dat ik steeds wil ontwerpen naar de behoefte van de gebruiker. Ik ben van mening dat, zonder innovatie, een stoel nu niet eens bestond. Door deze innovatie is het voor ons mogelijk om hierop verder te bouwen en meer uit een stoel en zijn materiaal te halen dan wat er al bestaat. Met deze gedachte zou ik graag verder werken aan innovatieve aspecten voor het interieur, waardoor ‘wonen’ nog aangenamer wordt. Uit elke categorie worden er een aantal ontwerpen gekozen door de jury, waarna het publiek zijn keuze mag maken. Om mijn inzending te bekijken kan u hier klikken. Ik hou jullie op de hoogte!

Update: 15/09/2014

Jammer genoeg is Wrangle niet verkozen voor de D’sign Awards. De geselecteerde inzendingen kan u hier bekijken en vervolgens uw stem uitbrengen.

Petra Parys

Ik ben een gedreven interieurarchitect uit Mechelen met een passie en toewijding voor het interieur en de planeet. Ecologie is de dag van vandaag enorm belangrijk, ook voor de generaties na ons. Naast dit ben ik van mening dat het interieur volledig op maat van de mens gerealiseerd moet worden. Dit niet alleen ergonomisch maar ook psychologisch. Laat ons samen op zoek gaan naar hoe we dit allemaal kunnen verwezenlijken. Alvast veel leesplezier.