Totaalrenovatie en modernisering woning Huldenberg

Deze woning, gelegen te Huldenberg, is eigendom van een recentelijk gepensioneerd koppel en is omgeven door bosgebied. De woning is hoger gelegen dan zijn omgeving, waardoor het zicht vanaf de achtergevel zich uitstrekt tot kilometers ver. (meer…)

Lees verderTotaalrenovatie en modernisering woning Huldenberg

Tempelgebouw Campus Mutsaard als bibliotheek

Het tempelgebouw van de Campus Mutsaard heeft de nodige sfeer om een bibliotheek in te vestigen. De bibliotheek zelf gaat daardoor ook in waarde stijgen. Er is nood aan een ruimte waarin de masterstudenten interieurarchitectuur en architectuur zowel kunnen onderzoeken als ontwerpend onderzoeken. (meer…)

Lees verderTempelgebouw Campus Mutsaard als bibliotheek

Interieur Concept Oogartsenpraktijk Eyeworks

Oogartsenpraktijk “Eyeworks” is een gezamenlijke praktijk waar 4 verschillende oogartsen werken. Deze worden geassisteerd door 2 secretaressen. Twee oogartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van scheelkijkers en 2 andere oogartsen behandelen luie ogen en dubbel zicht. De sfeer van het interieur is warm, maar toch hygiënisch. (meer…)

Lees verderInterieur Concept Oogartsenpraktijk Eyeworks

Wonen op meerdere niveaus – Zuiderdokken

Op de zuiderdokken staat een ongebruikte opslagton. Deze kan gerenoveerd worden tot een woning. Omdat deze cilindervorm moeilijk is om in te richten, heb ik ervoor gekozen om een verticaal balkvormig element in het midden van de ton te plaatsen zodat er toch rechte muren gecreëerd worden. (meer…)

Lees verderWonen op meerdere niveaus – Zuiderdokken