Projecten

Herbouw/renovatie van een woning te Mechelen

Graag geef ik jullie een klein voorproefje van het ontwerp van mijn eigen woning.

Renovatie van een keuken te Sint-Amands

Zoals in elk project bekijk ik graag eerst wat de klant functioneel wenst en wat de stijl is die hij/zij nastreeft. Ook wanneer het gaat om “enkel” een keuken blijft dit het uitgangspunt. De kleuren en materialen dienden bij voorkeur warm te zijn, maar toch modern.

Concept: Renovatie van een zolder te Kapelle-op-den-Bos

Een zolder werd vroeger vaak gebruikt als opslagruimte, dit was bij deze woning niet anders. Om meer geniet te hebben van deze ruimte, had de bewoner van dit gebouw de vraag om er een leef- en slaapruimte van te maken.

Totaalrenovatie en modernisering woning Huldenberg

Deze woning, gelegen te Huldenberg, is eigendom van een recentelijk gepensioneerd koppel en is omgeven door bosgebied. De woning is hoger gelegen dan zijn omgeving, waardoor het zicht vanaf de achtergevel zich uitstrekt tot kilometers ver.

Woning Restaurant Renovatie Rixensart

Dit gebouw, gelegen te Rixensart, was een leegstaande restaurant/woning. De nieuwe eigenaar, een jonge zelfstandige, wil hier een tapas-/wijnbar in uitbaten, waardoor een renovatie van het bestaande restaurant noodzakelijk is.

Tempelgebouw Campus Mutsaard

Tempelgebouw Campus Mutsaard als bibliotheek

Het tempelgebouw van de Campus Mutsaard heeft de nodige sfeer om een bibliotheek in te vestigen. De bibliotheek zelf gaat daardoor ook in waarde stijgen. Er is nood aan een ruimte waarin de masterstudenten interieurarchitectuur en architectuur zowel kunnen onderzoeken als ontwerpend onderzoeken.

Interieur Concept Oogartsenpraktijk Eyeworks

Oogartsenpraktijk “Eyeworks” is een gezamenlijke praktijk waar 4 verschillende oogartsen werken. Deze worden geassisteerd door 2 secretaressen. Twee oogartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van scheelkijkers en 2 andere oogartsen behandelen luie ogen en dubbel zicht. De sfeer van het interieur is warm, maar toch hygiënisch.

Winkelinrichting Jazzocial

Muziekwinkel Jazzocial

Het belangrijkste in een winkelinrichting is de sfeer. De mensen moeten aangetrokken worden om binnen te komen. De inham aan de kant van de winkelstraat zorgt ervoor dat de jazzliefhebbers bij wijze van spreken naar binnen worden gezogen.

Wonen op meerdere niveaus – Zuiderdokken

Op de zuiderdokken staat een ongebruikte opslagton. Deze kan gerenoveerd worden tot een woning. Omdat deze cilindervorm moeilijk is om in te richten, heb ik ervoor gekozen om een verticaal balkvormig element in het midden van de ton te plaatsen zodat er toch rechte muren gecreëerd worden.

Award inzending: ‘Wrangle’

WrangleHet prototype van mijn stoel ‘Wrangle’ is ingezonden voor de Design Awards, georganiseerd door D’SIGN magazine en de Woonbeurs te Amsterdam. Ik heb mijn werk ingezonden om te laten zien aan de buitenwereld wie ik ben.