Reversible door Nicola Stäubli

Nicola Staubli Reversible

Reversible door Nicola Stäubli

nicola staubli reversibleDeze stoel, ontworpen door Nicola Stäubli kan getransformeerd worden van stoel tot lounge-stoel door de achterpoten te draaien.

Ook de bekleding, gemaakt door Creation Baumann is omkeerbaar, dit maakt dat deze stoel je de keuze geeft tussen vier verschillende exemplaren. De constructie van de stoel bestaat uit gebogen holle roestvrij stalen buizen. Door de verschillende hoeken in deze constructie is het mogelijk om deze te transformeren.

Afbeelding: “Reversible” door Nicola Stäubli.: http://www.nicola-staubli.com/reversible/. Foto’s gemaakt door Michael Sieber
Petra Parys

Ik ben een gedreven interieurarchitect uit Mechelen met een passie en toewijding voor het interieur en de planeet. Ecologie is de dag van vandaag enorm belangrijk, ook voor de generaties na ons. Naast dit ben ik van mening dat het interieur volledig op maat van de mens gerealiseerd moet worden. Dit niet alleen ergonomisch maar ook psychologisch. Laat ons samen op zoek gaan naar hoe we dit allemaal kunnen verwezenlijken. Alvast veel leesplezier.

Leave a Comment